Un magazioner de la echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a fost confirmat, azi, ca fiind infectat cu coronavirus (covid 19), a anunţat presa sportivă de la Bucureşti.

Ca primă măsură, jucătorii şi staff-ul tehnic nu vor mai părăsi, timp de 14 zile, baza de pregătire la Săftica, de lângă Bucureşti. De asemenea, antrenamentul de azi al echipei a fost amânat pentru după-amiază, a informat conducerea clubului.

Meciul pe care Dinamo Bucureşti trebuia să-l joace, în acest week-end, împotrica Chindiei Târgovişte, a fost şi el amânat.

„Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și, până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București”, a anunţat azi LPF.

La echipa de fotbal e în acest moment în derulare o anchetă epidemiologică, după care jucătorii şi tehnicienii vor fi testaţi pentru Covid 19.

Momentan, în lotul lui Dinamo Bucureşti sunt doi jucători argeşeni: musceleanul Mihai Popescu şi fostul jucător al celor de la CS Mioveni, Alexandru Răuţă. Ambii se află la Săftica, alături de restul lotului.

sursa foto: Doar Dinamo Bucureşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here