În urmă cu aproape cinci ani, cunoscutul avocat piteştean Radu Nistor fusese trimis în judecată pentru comiterea unor presupuse fapte de corupţie.

Concret, avocatul fusese acuzat că ar fi oferit presei informaţii nedestinate publicităţii şi ar fi avertizat o persoană căreia autorităţile îi interceptau telefonul despre faptul că e urmărită.

De asemenea, procurorii mai reţinuseră împotriva maestrului Nistor şi comiterea infracţiunilor de trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Iniţial, Curtea de Apel Piteşti îl condamnase pe avocat la doi ani de închisoare cu suspendare. Însă, ieri, verdictul definitiv şi irevocabil al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost că maestrul avocat Radu Nistor este nevinovat.

Cunoscut ca un temperament impulsiv, vulcanic, dar şi ca un avocat care ştie meserie, dl Nistor şi-a făcut, de-a lungul anilor, destui neprieteni printre magistraţi şi nu numai.

Până la urmă, însă, în ceea ce-l priveşte, Justiţia a lămurit lucrurile.

„Am avut mereu încredere în faptul că voi câştiga. Aceasta pentru că am fost mereu un om corect şi am spus totdeauna lucrurilor pe nume”, a declarat maestrul Nistor pentru Argeşul Online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here