Mădălin Zamfir, fost purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş, a plătit cu viaţa dorinţa de a-şi salva un prieten de la moarte

Date:

Share post:

Mădălin Zamfir a murit la un spital din Braşov; nu şi-a mai revenit după ce a încercat să-şi ajute un vecin care se sufocase într-o fosă septică în construcţie.

Faptele s-au petrecut în seara zilei de 23 august, în satul Sătic, comuna Rucăr. Alarmat de faptul că vecinul său, care coborâse în fosa septică proaspăt betonată, nu mai revine, ofiţerul a coborât după el să-l ajute. S-au asfixiat, însă, amândoi.

Echipele de salvatori au constatat doar că primul coborât în fosă a murit deja, în vreme ce Mădălin Zamfir mai avea puls. A fost dus cu elicopterul la un spital din Braşov, însă, azi inima lui Mădălin a încetat să mai bată. A plătit cu propria viaţă dorinţa de a o salva pe cea a unui prieten.

Avea 37 de ani şi lasă în urma sa o soţie, tot poliţistă, şi doi copii.

„Virtutea de care a dat dovadă confirmă aprecierea de care s-a bucurat. Atât în timpul liber, cât și la serviciu, în uniformă sau în afara ei, doar un om adevărat, animat de cele mai însemnate virtuți, este în stare de cele mai mari sacrificii.

Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani. Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței”, au transmis colegii săi poliţişti de la IPJ Argeş.

Absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în 2009 (specializarea criminalistică), Mădălin Zamfir a lucrat până în 2012 la compartimentul Expertize din cadrul Serviciului Criminalistic al Poliţiei judeţene Dolj.

Din 2012 până în 2014 a fost ofiţer în structura de ordine publică la Poliţia Costeşti; din 2014 a fost purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş. Din 2018 a fost şeful biroului Centru Operaţional din Poliţia Argeş.

sursa foto: montaj ArgeşulOnline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Anchetă de corupţie la vârful Consiliului Judeţean Argeş; vicele Marius Nicolaescu, urmărit penal pentru trucarea unei licitaţii

Marius Nicolaescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, este urmărit...

Încă o victorie pentru handbaliste la Campionatul Mondial de handbal feminin

România a reușit o victorie importantă în fața naționalei...

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...