Lycress este magazinul tău online de aparatură și produse necesare pentru o afacere de succes în domeniul beauty!

Ce este Hyaluron pen? vezi aici – Lycress

De asemenea, cunoscut sub numele de Hyapen, Hyaluron Pen este un dispozitiv cosmetic portabil mic, care este utilizat pentru a „injecta” acid hialuronic si alte substante cosmetice la nivelul fetei sau al corpului. Stiloul Hyaluron a fost creat inițial pentru pacienții cu diabet zaharat. A oferit un mod fără ac, fără durere, de a administra insulina în țesutul subcutanat. Stiloul Hyaluron funcționează creând suficientă presiune externă împotriva țesutului pentru a „împinge” materialul de umplere în stratul dermic al pielii fără a folosi ace. Cel mai frecvent în cazurile cosmetice, acesta este utilizat pentru volumizarea buzelor.

Ce este acidul hialuronic? -> vezi aici – Lycress

Un zahăr natural găsit în corpul uman, acidul hialuronic este cea mai hidratantă substanță din lume. Funcția sa este de a atrage apa și de a menține pielea hidratată, plină și tânără. Deoarece corpul uman creează acid hialuronic în mod natural, este imposibil să fii alergic la acesta.
Pe măsură ce îmbătrânim, corpul scade cantitatea de acid hialuronic și fibre de colagen. Se usucă și devin mai subțiri, rezultând pierderea hidratării și elasticității.
Acest lucru face ca pielea să cadă și să se formeze riduri.
prin adăugarea de acid hialuronic în piele, revigorăm colagenul și promovăm un efect mai proaspăt și mai plin.
Acidul hialuronic este principalul element structural al țesutului conjunctiv.

De ce nu am mai auzit despre asta?

Hyaluron Pen este o nouă categorie ca procedură. Deși este foarte simplu, dispozitivul este de fapt incredibil de puternic. De ce? Deoarece puteți face multe lucruri cu acest mic instrument – combină abordări care au fost utilizate până acum în mezoterapie și materiale de umplutură, plus că este total sigur.

Este ca botoxul?

Absolut nu, nu este ca botoxul! În primul rând, Botoxul nu este un material de umplutură și nu este niciodată injectat în buze (cu toate acestea, unii clienți cred că este). Așa cum ar trebui să știm, botoxul doar întrerupe temporar semnalele nervoase către unii mușchi și astfel limitează mișcările acestora, obținând o piele mai fină, deoarece ridurile sunt acum adâncite de mișcarea musculară. Când vine vorba de Hyaluron Pen, acesta oferă o umplere. Două instrumente total diferite, care uneori pot rezolva aceeași problemă. Este unul mai bun decât celălalt? Ei bine, nu neapărat. După cum știm cu toții, injectarea de botox poate fi mult mai periculoasă, dacă persoana nu este un profesionist.

Este tratamentul Hyaluron Pen absolut sigur? vezi aici – Lycress

Ei bine, nimic nu este absolut sigur și chiar și un artist in dermopigmentare poate rani ochii cuiva dacă nu este suficient de atent. Totuși, în comparație cu umpluturile injectabile (cu care se compară adesea siguranța Hyaluron Pen), este complet sigur. De ce? Ei bine, cele mai cumplite probleme cu injecțiile vin, așa cum știm cu toții, din vasele de sânge blocate cărora un furnizor de tratament le-a injectat o cantitate de umplutură. De exemplu, umplerea unei artere suficient de mari cu o substanță suficient de groasă poate restricționa mișcarea oxigenului la ochi și poate provoca orbire temporară sau permanentă în cel mai rău caz. Cu Hyaluron Pen este anatomic imposibil să injectați substanța chiar și aproape în același mod, astfel nu există astfel de riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here