Victoria extraordinară obţinută de FC Argeş la Ploieşti, în dauna Petrolului, a mai avut un efect favorabil pentru fotbalul argeşean.

Echipa prahoveană a rămas fără antrenor, tehnicianul Costel Enache prezentându-şi demisia la finalul meciului. Asta e o veste foarte bună pentru cealaltă echipă argeşeană, CS Mioveni.

Cu 27 de puncte, cu numai două mai puţin decât liderul la zi, UTA, Mioveniul promovează sigur dacă învinge acasă, duminică, debusolata trupă ploieşteană.

În locul antrenorului principal, Costel Enache, şefii Petrolului l-au mandatat pe secundul acestuia, fostul internaţional Cătălin Munteanu, să conducă echipa.

Îi va fi foarte greu lui „Cap de Zmeu” (aşa e poreclit Muteanu) să-şi mai capaciteze elevii, întrucât Petrolul nu mai are absolut nicio şansă să prindă măcar locul 3, care dă dreptul la baraj pentru promovare.

Totuşi… ar fi o greşeală ca Petrolul să fie considerată victimă sigură. E adevărat, nu mai are nimic de câştigat, mai sus de locul 5 nu are cum urca, nici dacă bate la Mioveni.

Pe de altă parte, nici de pierdut nu mai are nimic Petrolul. Or, niţică precauţie cu echipele care nu mai au nimic de pierdut nu strică.

Cu siguranţă, celor de la Mioveni le sunt clare lucrurile astea, aşa că, probabil, antrenorul Claudiu Niculescu îşi va lua măsuri în duelul cu fostul său coechipier de la Dinamo, Cătălin Munteanu.

Imaginea este de la un meci precedent dintre cele două echipe, jucat la Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here