Primăria Municipiului Pitești, Consiliul Local şi Centrul Cultural Pitești cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Lăutărească Veche Zavaidoc.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 18, la sediul Filarmonicii Pitești.

Festivalul își propune promovarea muzicii lăutărești autentice, descoperirea și promovarea noilor talente în domeniu, precum și evocarea marelui lăutar Zavaidoc.

Pe numele său real Marin Teodorescu, Zavaidoc s-a născut la Pitești la data de 8 martie 1896.

Festivalul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare, susținute de artiști consacrați ai genului.

La concurs pot participa soliști vocali, artiști amatori, cu vârsta peste 18 ani, care nu au mai obținut marele premiu la edițiile anterioare.

Preselecția participanţilor va avea loc pe data de 24 noiembrie, de la ora 10, la sediul Filarmonicii Pitești.

Înscrierile pentru concurs se pot face la secretariatul Centrului Cultural Pitești (imobilul Casa Cărții), situat în Pitești, strada Calea Craiovei, nr.2, Bloc G1, Scara C,  la tel./fax 0248.219976, de luni, până vineri, între orele 08-16,30.

Concurenții vor completa și depune fișa de participare, care poate fi ridicată de la secretariatul Centrului Cultural Pitești (imobilul Casa Cărții), sau descărcată de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești, unde este postată alături de Regulamentul festivalului.

Adresa site-ului este www.centrul-cultural-pitesti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here