Azi, la obişnuita conferinţă de presă a clubului FC Argeş, menită să prefaţeze duelul cu ilfovenii de la CS Baloteşti, de sâmbătă, antrenorul alb-violeţilor, dl Emil Săndoi, a fost însoţit de elevii săi Alin Buleică şi Radu Bârzan.

Dl Săndoi a început referindu-se la meciul pierdut contra celor de la Snagov, pe un teren extrem de dificil, acoperit de zăpadă.

N-a fost un meci de fotbal cu Snagovul

„Ce concluzii poţi trage după jocul cu Snagovul, care de fapt nu a fost un meci de fotbal? Eu nu l-am perceput aşa. O mare greşeală a clubului organizator; când am ajuns la stadion cu o oră şi 45 de minute înainte de start, mă aşteptam ca zăpada să fie dată la o parte…Nu mai vreau să comentez. Cred că trebuia să fie cineva acolo de la primele ore ale dimineţii să se ocupe de înlăturarea zăpezii.

Oameni noştri au pus osul la bătaie şi au dat o mână de ajutor organizatorilor ca zăpada să fie înlăturată şi să putem juca în condiţii aproape de normalitate…Atâta indiferenţă şi atâta delăsare!

L-am văzut pe arbitrul întâlnirii foarte indiferent, chiar dacă era zăpadă pe gazon; spunea cu nonşalanţă că se poate juca. Nu vreau ca echipa mea să câştige puncte la masa verde, vreau să câştigăm pe teren…Am câştigat acasă cu echipele din frunte, mai puţin cu Snagov…”, a spus dl Săndoi.

Despre meciul cu CS Baloteşti: sper să jucăm pe un teren bun. Nu am fost niciodată la Baloteşti, nici ca antrenor, nici ca jucător, voi merge pentru prima dată. Sper să fie terenul bun ca să se joace fotbal. Nici nu ştiu dacă e regulamentar să joci pe teren cu zăpadă în centru, pe margine cu gheaţă…să câştige cel mai bun şi să nu se facă greşeli de arbitraj”, a mai spus antrenorullui FC Argeş.

„Sper să nu fie zăpadă”

Alin Buleică, jucător experimentat, cu mai multe sezoane în prima ligă, se teme şi el mai mult de zăpadă decât de adversari: „Va fi meci greu, pe teren greu; sperăm să reuşească să dea zăpada şi să putem pasa mai mult, să ne facem jocul nostru.

Ne dorim cu toţii să putem practica fotbal pe un teren cât de cât bun. Revin după o lună jumătate de pauză, sper să nu mai am asemena surpize neplăcute până la final. Sper să am potenţial maxim de la următorul meci”, a spus atacantul.

Tânărul Radu Bârzan s-a referit şi el la vreme, dar şi la accidentările sale: „Condiţiile meteorologice sper să fie bune, terenul practicabil, şi să luăm cele trei puncte. Am avut o accidentare nefericită, dar mă simt bine acum; sper să fiu apt până la final şi să joc bine!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here