Mâine, cu începere de la ora 16,30, în şaisprezecimile Cupei României la fotbal, CS Mioveni va juca la Lieşti, lângă Galaţi, cu echipa locală Sporting, din liga a 3-a.

Fireşte, toată lumea îi socoate pe argeşeni favoriţi. Inclusiv gazdele de mâine. Însă, în acelaşi timp, gălăţenii sunt conştienţi că au o şansă unică în faţă: accederea în optimile Cupei României. Iar adversarul „nu e vreun nume mare al primei ligi, ci doar CS Mioveni, din liga secundă”, după cum declara un oficial al Lieştiului presei de acolo.

Pe contul de facebook al echipei gălăţene, jucătorii acesteia fac apel la susţinerea suporterilor: „Mâine, mai mult ca oricând avem nevoie de Voi, Suporterii noștri!! Calificarea in 16 zecimile cupei reprezintă cea mai mare performanța reușită de echipa noastră in istoria sa.

Este un lucru extraordinar pentru acești băieți talentați ca la o vârsta așa de tânără (22 de ani este media echipei), să ajungă și să joace în această fază a competiției; este un lucru extraordinar pentru Lieşti…să-i fie scris numele alături de marile forţe ale campionatului nostru…băieţi, credeţi în voi, pentru că valoare aveţi…vom da totul pentru a scrie istorie la Lieşti”, se încheie mesajul.

„Promitem celor de la CS Mioveni o luptă pe viaţă şi pe moarte”, a mai declarat un oficial al gazdelor preei din Galaţi.

Ca atare, pentru a trece de această buturugă mică, CS Mioveni va trebui să ia jocul în serios şi sub nicio formă să nu-i subestimeze pe tinerii fotbalişti din Lieşti. Credem că argeşenii vor aborda serios meciul de mâine, pentru că altfel nu-i stă în caracter antrenorului lui CS Mioveni, dl Iordan Eftimie.

În imagine, jucătorii lui Sporting Lieşti bucurându-se după un gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here