Anunţam alaltăieri că furnizorul de electricitate care are cvasimonopol la Piteşti, CEZ/Distribuţie Oltenia, are în program o serie de lucrări de mentenanţă la reţeaua electrică, prevăzute pentru data de 1 februarie.

Aceste lucrări ar fi urmat să ducă la sistarea temporară a alimentării cu electricitate pe o zonă întinsă din Piteşti.

Azi, însă, municipalitatea a informat că a reacţionat faţă de nemulţumirile cetăţenilor Piteştiului şi i-a convins pe cei de la CEZ să amâne respectivele lucrări, pentru ca oamenii să nu rămână fără curent şi fără căldură în case (cei care au centrale de apartament), în plină iarnă.

„Ca urmare a sesizărilor primite din partea cetățenilor și a implicării Primăriei Municipiului Pitești, CEZ-Distribuție Oltenia a decis amânarea lucrărilor programate pentru data de 1 februarie 2021, care presupuneau întreruperea distribuirii energiei electrice pentru un interval de mai multe ore în acea zi.

Astfel, lucrările pentru prevenirea și corectarea avariilor vor fi reprogramate, pentru municipiul Pitești, în perioada în care nu vor mai fi temperaturi foarte scăzute și condiții de iarnă, piteștenii urmând să fie anunțați din timp cu privire la data când vor fi întreruperi pe rețeaua de distribuire a energiei electrice.

Detalii în legătură cu această decizie și cu planificarea lucrărilor viitoare vor fi disponibile mâine, 28 ianuarie, pe site-ul CEZ-Distribuție Oltenia”, a comunicat azi Primăria Piteşti.

Imaginea de sus este cu titlu descriptiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here