Locul III pentru RB Racing Câmpulung, la etapa de Rally Cross de la Bradu

Date:

Share post:

„Sâmbătă şi duminică, pe circuitul de raliuri de la Bradu s-a desfăşurat prima etapă din noul sezon al Campionatului Național de Rally Cross. Clubul RB Racing a participat cu cinci piloţi, reuşind să ocupe locul III, la echipe şi mai multe clasări pe podium la fiecare clasă de concurs”, a transmis clubul RB Racing din Câmpulung.

„Sâmbătă şi duminică, pe circuitul de raliuri de la Bradu au fost două zile de concurs desprinse parcă din două anotimpuri diferite.

În prima zi, concurenţii au avut de înfruntat căldura şi praful care s-a ridicat din abundenţă, iar duminică a plouat şi implicit circuitul a fost plin de noroi. Piloţii de RB Racing au pornit cu dreptul în noul sezon, având evoluţii demne de remarcat.

Mezina clubului, Iris Muscalu, la doar 12 ani, a reușit să se claseze pe locul doi la Juniori 1, și tot pe poziția secundă la Clasa Femina. Teodora Merlă, în vârstă de 16 ani, a obținut locul I la Clasa Juniori 2, ocupând de asemeni prima poziție și la Clasa Femina.

Maşină a celor de la RB Racing Câmpulung, în plin concurs

Tot la Clasa Juniori 2, locul doi a fost ocupat de Rareș Șain, care la cei 16 ani ai săi reprezintă o speranță pentru clubul RB Racing. Andrei Marinoiu s-a clasat al treilea la Clasa H2.

Din păcate, tânărul pilot David Nedelcu, în vârstă de 15 ani, a avut parte de un abandon tehnic la Clasa H1. Rezultatele încurajatoare obținute de foarte tinerii piloți musceleni, la prima etapă a Campionatului Național de RallyCross, au condus la clasarea Clubului RB Racing pe locul III, în clasamentul pe echipe.

Festivitatea de premiere s-a efectuat în prezența vicepreședintelui Federației Române de Automobilism Sportiv, musceleanul Cătălin Nicolaescu”, se mai menţionează în comunicatul de presă citat.

Următoarea etapă este programată pe 25-26 iunie, la Mioveni.

sursa foto: RB Racing Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Dacia Manifesto, prototipul de tip Start Trek, nu va fi disponibil pentru vânzare, a anunţat constructorul (Galerie foto)

Modelul Dacia Manifesto, prototipul futurist al constructorului român, prezentat...

Cresc şi pensiile speciale ale foştilor parlamentari, nu doar lefurile actualilor

Votul dat de Senatul României, în urmă cu aproape...

Horaţiu Mălăele, conferinţă despre lectură, la Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu din Piteşti

Horaţiu Mălăele va fi, în data de 30 septembrie,...

Şofer băut, la volanul microbuzului şcolar, într-o comună din Argeş

Un şofer care băuse binişor a fost prins de...

Comoara din podul unei biserici săseşti din Mediaş: 150 de cărţi vechi de 400-500 de ani

Un adevărat tezaur de carte medievală a fost descoperit,...

O maşină a luat foc, în mers, pe o stradă din Câmpulung

Un autoturism a luat foc azi la prânz, în...