Locuitorii din Ştefăneşti, nemulţumiri crescânde faţă de serviciile Publitrans. Orarul autobuzelor pare făcut din birou

Date:

Share post:

Locuitorii oraşului Ştefăneşti sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de serviciile oferite de operatorul local de transport urban Publitrans Piteşti.

Fapt greu de anticipat în vară, atunci când – în sfârşit – oraşul Ştefăneşti a început să beneficieze de transport urban de persoane spre şi dinspre reşedinţa de judeţ situată la doar câţiva km.

Nemulţumirile celor din Ştefăneşti vizează, în principal, orarul curselor Publitrans, ce nu pare deloc a fi corelat cu necesităţile de transport ale localnicilor care muncesc la Piteşti. Nu sunt deloc puţini. Orele de plecare şi de sosire a curselor Publitrans nu e deloc adaptat necesităţilor lor.

Cel mai bine a sintetizat aceste nemulţumiri dl Ionuţ Georgel Sima, consilier local PMP în cadrul Consiliului Local Ştefăneşti. Reproducem mai jos analiza făcută de dumnealui şi publicată pe un grup de socializare al cetăţenilor Ştefăneştiului.

Sublinierile şi intertitlurile ne aparţin.

Program total anapoda

Ceea ce trebuia să fie un succes transportul cu autobuzele Publitrans aduce din ce în ce mai multă nemulțumire din partea cetățenilor în special pe liniile 4,6 și 9 B datorită programului total anapoda care nu este nici pe departe în raport cu nevoile cetățenilor.

Oamenii sunt nemulțumiți și au perfectă dreptate că au autobuz la ore nepotrivite. Spre exemplu, dimineața când sunt zeci de cetățeni care fac naveta la VM COMP, NIDEC, la societățile care activează pe fosta platformă IATSA etc, sunt nevoiți să plece de acasă mai devreme cu o oră.

Cum oamenii intră la schimbul 1 la ora 7 dimineața, ce să vezi că linia 4 și linia 6 au cursă fix la ora 7 de la capăt de linie. În loc să fie o cursă și la 6.30, cum ar fi ok, pentru cei care fac naveta. Se pare că nimeni nu s-a gândit la acest aspect.

Cetăţenii, ignoraţi de Primărie şi de Publitrans

Același lucru este și la ora 15 când de fapt cetățenii intră și ies de la serviciu și autobuzul cu numărul 4 pleacă la ora 15 de la Golești.

Deși au fost făcute foarte multe solicitări scrise din partea cetățenilor atât către Primaria Orașului Ștefănești, cât și către Publitrans, nimeni nu a primit vreun răspuns cu rezolvarea acestor probleme sau vreo îmbunătățire în acest sens.

Dacă mai punem problema că autobuzele circulă la intervale orare foarte mari în anumite perioade ale zilei putem spune că transportul cu autobuzele Publitrans nu este nici pe departe ce ar fi trebuit să fie pentru cetățean.

Cât despre linia 6B ce trebuie să facă legătura din Izvorani cu restul liniilor, nu sunt informații noi din păcate.

Singura linie care are un program bun și în raport cu nevoile cetățenilor se pare că este doar linia 9 de la Ștefănești-Blocuri la Pitești. Prea puțin… Atât s-a putut”, a conchis dl Ionuţ Georgel Sima.

sursa foto: Publitrans Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Anchetă de corupţie la vârful Consiliului Judeţean Argeş; vicele Marius Nicolaescu, urmărit penal pentru trucarea unei licitaţii

Marius Nicolaescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, este urmărit...

Încă o victorie pentru handbaliste la Campionatul Mondial de handbal feminin

România a reușit o victorie importantă în fața naționalei...

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...