Liviu Dragnea și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, au inaugurat în realitate lucrările la un drum tehnologic și nu la drumul expres Craiova – Pitești, scrie publicația Gazeta de Sud. Drumul tehnologic este drumul de acces al utilajelor pe șantier. Informația a fost confirmată pentru Gazeta de Sud de purtătorul de cuvânt al Companiei de Infrastructură (CNAIR).

În Dolj nu au fost inaugurate lucrările la drumul expres Craiova – Piteşti, aşa cum au anunţat autorităţile pe 22 mai, ci s-au pus câteva borduri, în câmp, pe locul pe unde va trece drumul tehnologic care este paralel cu drumul expres şi pe unde vor circula utilajele care vor lucra la drumul de mare viteză, scrie Gazeta de Sud.

Reamintim că Dragnea și Cuc, însoțiți de Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, au fost miercuri în Dolj unde au anunțat inaugurarea lucrărilor la drumul expres Craiova – Pitești.

De altfel, exproprierile de teren încă nu s-au făcut pe toată lungimea tronsonului I, ci acestea „sunt pe traseul de avizare“, conform reprezentantului CNAIR. În plus, pe site-ul Ministerului Transporturilor nu există nici o autorizaţie de construire pentru drumul expres Craiova – Piteşti.

Articolul complet poate fi citit accesând link-ul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here