Azi, la Bucureşti, are loc inaugurarea preluării de către România a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene. Manifestarea are loc la Ateneul Român, cu participarea preşedintelui Klaus Iohannis, a prim-ministrului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Dintre demnitarii români cu rangurile cele mai înalte în stat lipseşte preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea.

Acesta şi-a luat concediu şi şi-a delegat atribuţiunile către vicepreşedintele Camerei, deputatul Florin Iordache (cel cu „altă întrebare”).

Plecarea lui Liviu Dragnea în concediu, taman acum, se explică, probabil, prin faptul că liderii Uniunii Europene, prezenţi aproape in corpore la Bucureşti, nu ar dori să îl întâlnească, din cauza antecedentelor sale penale.

Cu un amănunt de culoare, la 24 de ore după ce Liviu Dragnea plecase în concediu, însoţit de mult mai tânăra sa iubită Irina Tănase, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, declara pentru postul B1 TV că: „Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”.

Tot în mod sigur, colegii de la G4media afirmă că au dovezi că Dragnea a părăsit Capitala pe 2 ianuarie, în direcţia Sofia, cu un avion privat închiriat de la compania din Serbia Pink Air.

Când, cu ce şi unde a dispărut în vacanţă Liviu Dragnea

Dacă liderul PSD a plecat, totuşi, sau nu din ţară, în vacanţă, aşa cum cred colegii noştri, vom afla cu certitudine mâine. Programul oficial al delegaţiei europene la Bucureşti prevede că mâine ar trebui să aibă loc o întâlnire a oficialilor de la Bruxelles cu dl Dragnea.

sursa foto: bugetul.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here