Lista PSD pentru alegerile europarlamentare 2019. Gabriela Zoană, abia pe locul 12. Surprize mari pe listă

Date:

Share post:

Azi, în deschiderea şedinţei conducerii colective centrale a PSD, liderul acestui partid, dl Liviu Dragnea, a dat citire primelor 15 poziţii ale listei de candidaţi ai partidului pentru europarlamentarele din mai anul acesta.

Lista arată astfel:

 1. Rovana Plumb
 2. Carmen Avram
 3. Claudiu Manda
 4. Chris (Cristian) Terheş
 5. Dan Nica
 6. Maria Grapini
 7. Tudor Ciuhodaru
 8. Dragoş Benea
 9. Victor Negrescu
 10. Andi Cristea
 11. Natalia Intotero
 12. Gabriela Zoană
 13. Bianca Gavriliță
 14. Emilian Pavel
 15. Doina Pană

În funcţie de sondajele de opinie efectuate până acum, PSD poate spera la un număr de 10 până la 15 europarlamentari.

Unica reprezentantă a Argeşului pe lista de candidaţi a PSD, actualul europarlamentar Gabriela Zoană, are şanse să prindă un nou mandat de europarlamentar, dar va trebui să transpire serios pentru asta.

În plus, va depinde şi de scorul partidului. Scor care, oricum, nu se anunţă unul la fel de strălucit ca la ultimele alegeri generale.

Surprinde şi nu prea apariţia pe poziţie eligibilă a jurnalistei Carmen Avram, de la Antena 3, nimeni alta decât fosta nevastă a realizatorului TV (tot Antena 3, evident), Adrian Ursu.

De asemenea, preotul catolic Cristian Terheş (alintat Chris, în imagine), liderul unei organizaţii a românilor din SUA numită „Coaliţia Românilor din SUA”, un maramureşean de baştină emigrat în California.

Despre „Coaliţia” părintelui Terheş presa a dezvăluit că numără doar doi membri: el însuşi şi o anume Gina Dobbs, care are acelaşi domiciliu ca şi părintele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular