„Lidl România lansează o nouă campanie… prin care își propune să evidențieze importanța și rolul tuturor angajaților care fac posibil ca produsele îndrăgite de clienți să ajungă pe rafturile magazinelor.

Campania „Dă mai departe bucuria Lidl” urmărește să atragă noi angajați, care să împărtășească clienților din tot ceea ce ei iubesc la Lidl”, se arată într-un comunicat de presă al celor de la Lidl România.

„Lidl își surprinde în fiecare zi clienții cu produse la cel mai bun raport calitate-preț, din întreaga lume și cu specialități și ingrediente din diferite colțuri ale lumii, prin renumitele Săptămâni Tematice.

Pentru toți cei care se bucură de experiența pe care Lidl le-o oferă prin produsele marcă proprie, ofertele zilnice sau cele săptâmânale, campania „Dă mai departe bucuria Lidl” le oferă șansa să facă parte din tot ceea ce îndrăgesc ei la Lidl și să dea bucuria mai departe din poziția de angajat.

Clienții Lidl se bucură de gusturile și aromele franțuzești, iberice, grecești, italiene sau asiatice direct în țară, datorită echipei Lidl.

De la angajații care construiesc magazinele, achiziționează produsele, gestionează stocurile, până la cei care le așază la raft, fiecare dintre ei are un rol esențial în a face posibil ca gusturile și calitatea produselor Lidl din întreaga lume, să ajungă la toți consumatorii din țară.

Toți cei dornici să ducă bucuria Lidl mai departe pot aplica (adică se pot înscrie, pe româneşte – n.r.) la pozițiile disponibile în echipa Lidl, în perioada martie-iunie 2019, accesând platforma cariere.lidl.ro unde își pot încărca CV-ul. 

Orașele în care se desfășoară campania sunt: București, Constanța, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Bistrița, Bacău, Eforie Sud, Reșița, Sibiu, Bușteni, Corbeanca, Mogoșoaia, Pipera, Snagov, Ștefăneștii de Jos, Voluntari, Tunari, Mediaș, Avrig, Arad, Alba Iulia, Sinaia, Suceava, Tulcea”, mai informează Lidl România.

De notat că lanţul de magazine Lidl România e cunoscut pentru faptul că oferă printre cele mai bune salarii, pachet de baneficii şi condiţii de lucru dintre toate lanţurile de magazine care operează în ţara noastră.

sursa foto: Lidl România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here