Din păcate pentru conceptul de alternanţă la Putere, cel mai mare partid de opoziţie, PNL, arată din nou că nu e capabil să propună o alternativă, cât de cât credibilă, la cabinetul de incompetenţi condus de şi mai incompetenta doamnă premier Viorica Dăncilă.

În loc să ofere cetăţenilor români o cât de firavă speranţă că lucrurile se vor putea îndrepta, dacă vor veni la Putere, liderii PNL se întrec în a-şi arunca invective în spaţiul public.

„Palmaresului preşedintelui Ludovic Orban (în imagine) e zero”, a tunat deunăzi eternul candidat-perdant Cătălin Predoiu.

„Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă”, sunt de părere acelaşi domn Predoiu, alături de colegii dumnealui Mihai Voicu şi Alina Gorghiu.

„Partidul Naţional Liberal se duce într-o direcţie greşită. Românii au nevoie de soluţii. Românii nu au nevoie de o politică a anilor ’96-2000, pentru că politica (acelor ani – n.r.) pentru dreapta românească a însemnat începerea dezastrului, dispariţia PNŢCD-ului…degeaba jucăm ping-pong cu Dragnea”, e mesajul dlui Cezar Preda (rostit la RFI), altă figură marcantă a PNL.

Una peste alta, dacă guvernarea PSD-ALDE ne dă, nouă tuturor, slabe speranţe de mai bine, alternativa unei Românii conduse în viitorul apropiat de PNL-ul de azi nu dă chiar niciuna.

sursa foto: wowbiz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here