De câteva zile e foarte vehiculată ipoteza conform căreia unul dintre cei doi viceprimari ai Piteştiului, dl Sorin Apostoliceanu (PSD), ar urma să candideze la funcţia de primar, dar din partea PNL.

Zvonul acesta avea ceva temei, dat fiind faptul că „vicele” Apostoliceanu declarase în public că va candida la Primăria oricum, chiar şi dacă PSD va alege să meargă în continuare pe mâna actualului primar, Cornel Ionică.

Liberalii argeşeni dezmint, însă, categoric, posibilitatea unei candidaturi a viceprimarului Apostoliceanu, din partea PNL, pe care o numesc o intoxicare:

„În replică la intoxicările privind o eventuală susținere a liberalilor pentru candidatura domnului Sorin Apostoliceanu (PSD) la funcția de primar al Municipiului Pitești, facem următoarele precizări:

• Domnul Sorin Apostoliceanu (cunoscut ca viceprimar și lider PSD) nu a depus o cerere de înscriere la PNL Pitești până astăzi.
• Liberalii piteșteni vor să susțină un candidat liberal.
• Organizația PNL Pitești refuză orice asociere cu oricare dintre membri grupărilor din PSD”.

Comunicatul de mai sus e asumat de dnii Marius Postelnicescu, liderul PNL Piteşti, şi Narcis Sofianu, preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PNL din Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here