„Fost campion cu FC Argeș și Steaua, Viorel Turcu are ambele picioare amputate și are probleme de sănătate, iar foștii jucători ai Argeșului și echipei naționale i-au sărit în ajutor”, informează colegii de la arges-sport.ro

Astfel, pentru a-l ajuta pe fostul fotbalist al Argeşului, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, pe data de 26 iulie, de la ora 18, va avea loc un meci de fotbal care va opune o selecţionată a legendelor fotbalui argeşean uneia a legendelor fotbalului românesc.

În tabăra gazdă vor evolua nume precum Jean „Charlie” Vlădoiu, Constantin „Jean” Barbu, Bogdan Argeş Vintilă, Nicolae Dică, Adrian „Rică” Neaga sau Iulian „Mizil” Tameș.

De cealaltă parte, vor apărea pe teren, printre alţii, Ioan Andone, Helmuth Duckadam, Miodrag Belodedici, Cosmin Contra, Mirel Rădoi, Mircea Rednic, Ion Marin. Viorel Moldovan, Lucian Sânmărtean, Dănuţ Lupu etc.

Viorel Turcu are 59 de ani, e de loc din comuna Slobozia, judeţul Argeş, şi a jucat ca atacant, printre altele, la FC Argeş, Dinamo Bucureşti, FC Olt şi la Steaua Bucureşti. A fost în loctul Stelei în campania europeană care s-a sfârşit cu cucerirea Cupei Campionilor Europeni.

Are în palmares trei titluri de campion al României (câte unul cu FC Argeş, Dinamo şi Steaua) şi două Cupe, cu Dinamo, respectiv Steaua. A fost selecţionat de şapte ori la echipa naţională.

Din 2008 a rămas fără un picior, iar în 2011 i-a fost amputat şi celălalt.

La meciul caritabil de la finalul lunii, intrarea generală este liberă.

sursa foto: prosport.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here