Laurenţiu Roşu, principal la naţionala sub 18 ani

Date:

Share post:

Laurenţiu Roşu, fostul antrenor al echipei CS Mioveni, a fost învestit în funcţia de antrenor principal al echipei naţionale sub 18 ani a României, formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2001.

Laurenţiu Roşu a pregătit pe CS Mioveni în sezonul trecut, iar după despărţirea de galben-verzi, tehnicianul nu a mai activat nicăieri. Acesta nu este primul antrenor pe care CS Mioveni l-a dat la o echipă naţională. După cum se ştie, la începutul sezonului trecut, Adrian Mihalcea a plecat de la formaţia galben-verde pentru a fi secund al lui Contra la prima reprezentativă.

Laurenţiu Roşu a fost demis de la CS Mioveni chiar înaintea derby-ului cu FC Argeş, din sezonul trecut. Înainte de acel meci, galben-verzii pierduseră, pe teren propriu, în faţa celor de la Dacia Unirea Brăila, scor 0-1, în etapa a 31-a a Ligii 2. Eşecul i-a fost fatal lui Roşu. Gruparea argeşeană a înregistrat rezultate sub aşteptări sub conducerea sa. A fost al cincilea antrenor schimbat în sezonul trecut de oficialii argeşeni, după Florin Marin (etapele 1-6), Adrian Mihalcea (etapele 7-9), Gheorghe Mihali (etapele 10-15) şi interimarul Mihai Olteanu (etapele 16-17).

Laurenţiu Roşu a fost numit antrenor principal la CS Mioveni în luna noiembrie a anului 2017 şi a condus echipa între etapele 18 şi 31, lăsând-o pe locul 8, cu 41 de puncte. În cele 15 meciuri (14 în campionat şi unul în Cupă), galben-verzii au înregistrat 5 victorii (dintre care două la „masa verde”), 3 egaluri şi 7 înfrângeri (dintre care una în Cupă).

„Consider că Laurenţiu Roşu este cea mai potrivită alegere pentru această generaţie. Ne dorim să avem performanţe la toate loturile, de aceea obiectivul este calificarea la Turul de Elită care va avea loc anul viitor”, a declarat

Mihai Stoichiţă, director tehnic FRF, care în urmă cu câţiva ani a fost antrenor al echipei CS Mioveni.

La rândul său, noul tehnician al echipei sub 18 ani a spus: „E un proiect extrem de interesant şi îmi doresc ca această echipă să se califice la Turul de Elită, iar apoi la tuneul final al Campionatului European. De aceea, căutăm cele mai bune talente din ţară, vrem să formăm o echipă competitivă pentru a realiza obiectivele propuse”.

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...