Vedeta TV Elena Lasconi, proprietara unei case în municipiul Câmpulung, judeţul Argeş, anunţase încă de la finele anului trecut că va candida la Primăria localităţii, revoltată, zicea dumneaei, de felul catastrofal în care e (şi a fost) condus oraşul.

Dna Lasconi ar urma să candideze susţinută de alianţa USR-PLUS.

Numai că actualul primar (Liviu Târoiu, PSD) a ţinut încă dinaintea startului campaniei, să-i arate contracandidatei sale cine e şeful.

Aşa că a amendat-o pentru că a lipit afişe în spaţii publice din Câmpulung, încălcând astfel legislaţia în domeniu.

„De vreo zece ani, în Campulung, mai există o bombă ecologică pe platforma ARO, care ar putea transforma Câmpulungul în Cernobîl. Dar astea nu sunt priorități pentru primar, deși s-a lăudat în campania electorala că ne scapă de deșeurile periculoase de pe platforma ARO”, a scris dna Lasconi, pe pagina sa de Facebook.

Afişele lipite de dumneai tocmai această stare de lucruri o reclamă. Vedeta TV s-a amuzat copios de faptul că poliţista locală care a amendat-o a avut nevoie de o oră să completeze procesul verbal de amendă.

„Afişajul public este reglementat dinainte să vină doamna Elena Lasconi la Câmpulung. Aşa e peste tot, nu doar aici. Nu lipeşte fiecare ce vrea, unde vrea”, a precizat primarul Liviu Ţâroiu.

Jurnalista a anunţat că va contesta amenda primită.

sursa foto: captură video Facebook/Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here