La Vlădeşti, primarul PSD s-a încăierat cu un consilier PNL pe tema cadourilor pentru copii. Poliţia a calmat lucrurile

Date:

Share post:

În comuna musceleană Vlădeşti, primarul Cristian Dică Hristu (PSD, în imagine) şi consilierii locali ai PNL s-au luat, azi, la harţă pentru nişte motive cel puţin puerile.

După ce, iniţial, 12 dintre cei 13 consilieri locali agreaseră să-şi doneze indemnizaţiile pe luna în curs pentru a cumpăra cadouri pentru copiii nevoiaşi din comună, azi aleşii PNL s-au răzgândit şi au ales să facă aceleaşi gest, dar separat de primar şi de consilierii PSD.

Primarul Hristu le-a interzis, însă, consilierilor PNL să aducă la sediul Primăriei cadourile pentru cei mici şi să le împartă acolo.

De aici a pornit harţa.

Mai departe… a povestit azi, primarul Hristu, pe pagina sa de socializare. Îi redăm întocmai postarea, fără nicio intervenţie din parte-ne:

„In sedinta C.L. din luna noiembrie, am făcut apel la consilierii locali sa cedeze o indemnizație de consilier pentru cadouri de crăciun pentru a le oferi copiilor scolii Vladesti.

Au fost de acord 12 consilieri, liderul formatiunii PNL Vladesti nu a fost de acord, venind cu precizarea ca dansul o sa ofere în nume propriu cadouri pentru copii, dar in urma discutiei de astazi cu liderul PNL Vladesti, dl Serban (Leonard Şerban – n.r.), care, a convins si consilierii PNL a decis ca ceea ce au de oferit sa le aduca la primarie, nu am fost de acord datorita faptului ca subsemnatul, dl viceprimar, echipa PSD si inca 3 consilieri am achiziționat deja cadourile urmand sa le distribuim.

Prin aceasta postare nu doresc sa ne facem reclama sau sa ieșim în evidenta, dar în aroganta acestui domn Serban, care crede ca dansul este centrul universului, am dorit sa facă aceste precizări”, a articulat, cu greu, se vede, primarul din Vlădeşti.

Scandalul s-a lăsat cu vorbe grele, cu îmbrânceli, chiar, şi a fost la un pas să degenereze, dacă nu interveneau poliţiştii de la postul local.

Trist ce s-a petrecut azi, la Vlădeşti. Mai ales că suntem în postul Crăciunului.

Comuna musceleană revine, astfel, în atenţia presei printr-un nou pocinog, după ce, la finele lui octombrie, acelaşi primar Cristian Dică Hristu – şofer de meserie, înainte de a fi ales primar, în 2016, şi reales anul acesta – era prins de Poliţie la volanul unui camion greu burduşit cu lemne fără documente de provenienţă.

sursa foto: Facebook/Cristian Hristu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular