La Uzina Dacia se iau măsuri stricte de prevenire a răspândirii coronavirusului

Date:

Share post:

„Ieri, 24 august, subprefectul cu atribuțíi de prefect, Corneliu Cîrstea, subprefectul Andrei Ciungu si directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică, Sorina Honțaru, au efectuat o vizită la Mioveni, la compania Dacia Groupe Renault, la invitatia dlui Christophe Dridi, manager al Groupe Renault Romania”, a transmi Prefectura Argeş.

„Cu acest prilej s-a constatat ca sunt asigurate condițiile necesare de prevenție împotriva răspândirii COVID-19, in contextul reluarii activității uzinei.

Conducerea Dacia Groupe Renault a prezentat măsurile de prevenţie care au fost luate pentru asigurarea protecţiei sanitare a angajaților, în contextul actualei pandemii, fiind vizitate, de asemenea, cateva secţii ale uzinei. În completarea măsurilor prezentate de managerul Dacia, directorul Direcției pentru Sănătate Publică Argeș a prezentat și alte măsuri necesare în vederea asigurării unui climat de muncă sigur și evitării contaminării cu virusul pandemic.

Instituția Prefectului apreciază preocuparea conducerii companiei Dacia Groupe Renault, care, prin măsurile luate, încearcă să asigure cele mai bune conditii de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 , atât în interiorul uzinei, cât și în exteriorul acesteia”, se mai arată în comunicarea Prefecturii.

Cu aproximativ două luni în urmă, la uzina Dacia de la Mioveni fuseseră confirmate mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, în rândul salariaţilor.

Fapt confirmat, de altfel, de către Direcţia de Comunicare a grupului Renault.

Având, însă, în vedere, stricteţea măsurilor luate încă de atunci pe platforma Dacia – măsuri care, de multe ori, exced chiar obligaţiile legale – e de presupus că infectările nu s-au produs în incinta uzinei, ci mai degrabă pe drum la şi dinspre uzină sau în comunităţi.

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...

Cauza tragediei de ieri de la Drăganu: o depăşire care n-ar fi trebuit făcută

Tragedia rutieră de ieri, de la Drăganu, despre care...

Capitala magiunului românesc se modernizează cu bani europeni

Orașul Topoloveni, din judeţul Argeş, până recent un târg...

OZN, secretele militare și chestiuni care nu mai sunt pentru nimeni un secret

În cartea sa ”Am vânat OZN-uri și extratereștrii”,  gen....

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...