Probabil mulţi dintre dumneavoastră îşi amintesc că Guvernul a decis, cu câteva luni în urmă, să acorde un stimulent lunar în valoare de 2.500 de lei pentru medicii şi celelalte cadre medicale care lucrează direct cu pacienţi infectaţi cu coronavirus.

Spor binemeritat de aceşti oameni, care-şi pun zilnic vieţile în pericol.

N-a durat, însă, mult, şi au apărut şi primele abuzuri. Unul dintre acestea l-au relatat cei de la publicaţia online „Bârladul Meu”, din oraşul omonim.

„… mai mulți angajați au primit ilegal stimulentul de risc de 2.500 de lei, acordat în mod normal doar celor care au fost implicați direct în activități ce i-au expus riscului de infectare cu noul coronavirus…

… Concret, 14 salariați ai unității, angajați pe posturi de electrician, spălătoreasă, tâmplar, zidar, fochist, instalator au fost premiați cu 2.500 de lei, stimulentul de risc”, scrie publicaţia numită.

Mai mult, după cum notează „Bârladul Meu”, se pare că însuşi soţul (partenerul de viaţă) al managerului spitalului, Daniela Borş, economistă de meserie, ar fi fost angajat ca electrician la spital, în perioada stării de urgenţă.

Citiţi integral articolul celor de la „Bârladul Meu” accesând link-ul de mai jos:

sursa foto: Spitalul Municipal „Elena Beldiman” Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here