În perioada 31 ianuarie – 2 februarie, are loc ce-a de a 13-a ediţie a Winter Rally Covasna Metalubs. Organizatorii au anunţaţ lista provizorie de înscrieri din care fac parte şi piloţi de top: Dan Gîrtofan și Costel Cășuneanu, actualul campion național de super rally. Ambii vor fi prezenți la start cu câte o Skoda Fabia R5.

Tot cu un model R5 va concura și pilotul ungar Zoltan Lencse, cel care anul trecut a reușit să încheie pe locul 2 la general la competiția organizată pe zăpadă în Covasna.

Prezenți pe podiumurile de premiere de la clase la Gala Campionilor FRAS 2019, Andrei Gîrtofan și Mihai Manole s-au înscris la rândul lor la ediția din acest an. În 2019, la Winter Rally Covasna, Gîrtofan jr s-a clasat pe locul 6 la general și pe poziția secundă la Clasa 3.

Un total de 27 de echipaje din România, Ungaria, Bulgaria și Italia sunt confirmate pe lista de provizorie de înscrieri, organizatorii anunțând că limita va fi de 40. Winter Rally Covasna Metalubs 2020 va avea o lungime totală a probelor speciale de 98,5 kilometri.

Pentru acest eveniment, sportivii înscriși nu trebuie să se licențieze pe platforma online a FRAS, urmând ca fiecare echipaj să primească la fața locului cardul de participare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here