La PSD Argeş, xenofobia dă pe-afară: „În Muscel, veneticii nu sunt bineveniţi!”

Date:

Share post:

Ieri şi alaltăieri, cu ocazia unui mini-turneu electoral prin satele din ţinutul Muscelului, deputata PSD de Argeş Simona Bucura-Oprescu a ţinut să-şi demonstreze susţinerea pentru candidaţii partidului la posturile de primar in comunele muscelene, precum şi la cel al oraşului Câmpulung.

Prilej cu care doamna deputat s-a lansat în nişte tirade poziţionate undeva la limita dintre prostie şi xenofobie.

„Fiecare dintre noi, la Câmpulung să le spunem tuturor: în Muscel veneticii nu sunt bineveniţi. În Muscel trebuie să ai rădăcină de muscelean ca să fii primar!”

Aluzia, evidentă pentru orice localnic, este la candidatura fostei vedete PRO TV Elena Lasconi (Lăsconi) la funcţia de primar al Câmpulungului.

Dna Lasconi candidează din partea alianţei USR-PLUS, dar are un mare handicap: este „venetică”, după logica deputatei Bucura, născută fiind în judeţul Hunedoara şi neavând, deci, „rădăcini muscelene”.

Căraţi-vă, băi veneticilor, din Muscel, că uite ce pumni încleştaţi vă arată „duamna” Simona!

Discursul dnei deputat Bucura ni se pare numai bun de aşezat pe masa Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. Oricum, e periculos ce zice deputata pesedistă.

Mâine, poimâine, se va trezi vreun primar ungur de prin Secuime să zică şi el cam ce zicea deunăzi deputata Bucura-Oprescu (s-a văzut, la Ditrău, în Harghita, nu cu mult timp în urmă)… şi-atunci să te ţii.

La final, o întrebare pentru deputata PSD Simona Bucura-Oprescu: eu, semnatarul acestui text, născut fiind în judeţul Mureş şi neavând rădăcini nici argeşene, nici muscelene, am voie să deţin un site de ştiri în județul Argeş, ca un „venetic” ce mă aflu?

sursa foto: capturi video Facebook

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular