„Cu regret o spunem… O imensă pierdere în rândul camarazilor noștri; ieri s-a stins din viață, la doar 50 de ani, salvatorul prin mâinile căruia au trecut mii de vieți, plutonier adjutant șef Daniel Barbu”.

Tristul anunţ a fost făcut azi la prânz de cei de la ISU Argeş.

„Trecut în rezervă la vârsta de 48 de ani, cu o carieră de pompier militar de aproape 27 de ani pe care i-a petrecut sub deviza ,,audacia et devotio”, participând la ,,n” intervenții și luptând cu toate puterile omenești pentru salvarea de vieți.

De asemenea este unul dintre vechii pompieri argeșeni cu care s-au pus bazele primului echipaj SMURD din Argeș, dedicându-și mare parte din timp și energie în favoarea semenilor.

Cu toate astea, domnul Barbu nu a fost doar un exemplu demn de urmat pentru colegi, ci și un tată și soț devotat familei sale.

În aceste momente grele ne arătăm toată recunoștința față de omul minunat ce până ieri a stat drepți în formație și transmitem, cu părere de rău, sincere condoleanțe.

Va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră ca un coleg bun, un profesionist și prieten drag.

Slujba de înmormântare va avea loc marți 24.09.2019, începând cu ora 12, la Biserica Sfânta Treime, pe Scoroboaia, langa sediul ISU.

Dumnezeu să-l odihnească!”

sursa info şi foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here