Am scris de mai multe ori despre nonşalanţa incredibilă cu care, la Piteşti, foarte mulţi indivizi calcă sub roţi nu numai regulile de circulaţie, dar şi bunul simţ.

Un astfel de caz ne-a atras atenţia azi, semnalat fiind de dl Bogdan Andrei Grigore pe reţelele de socializare.

Şoferul unui Volkswagen a ales să parcheze aşa cum vedeţi în imaginea surprinsă de dl Grigore: fix de-a curmezişul trotuarului, obligându-i, practic, pe pietoni să intre pe carosabil dacă vor să treacă.

Faptul s-a petrecut în plin centru al Piteştiului, la nici 50 de metri de semaforul de lângă hotelul „Muntenia”.

Fireşte că nimeni de la Poliţia Locală Piteşti nu era prin zonă.

Prompt cum îl ştie multă lume, viceprimarul Piteştiului, dl Sorin Apostoliceanu, s-a oferit să îi anunţe pe „pândarii” respectivi, ca să ia măsuri împotriva şoferului în discuţie.

Totuşi, dincolo de solicitudinea viceprimarului Apostoliceanu, rămâne apatia Poliţiei Locale. De ce trebuie viceprimarul Piteştiului să le atragă atenţia, atât de des, că au de lucru?

Oare de ce agenţii acesteia nu-s aproape niciodată acolo unde e nevoie de ei? N-au lefurile destul de grase?

Actualizare – Din câte am aflat, şoferul maşinii din poză a fost, totuşi, amendat de agenţi de la Poliţia Locală din Piteşti. Asta pentru că, repetăm, a intervenit viceprimarul Apostoliceanu. Dar dacă dl Apostoliceanu ar fi fost în concediu? Sau, pur şi simplu, nu ar fi aflat de fapt?

sursa foto: Info Trafic Piteşti

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here