„Primăria Municipiului Pitești, în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, anunță o serie de măsuri adoptate în scopul prevenirii și limitării răspândirii Coronavirusului (Covid19)”, a informat Primăria.

„Astfel, începând cu data de astăzi, 10 martie, accesul cetățenilor în incinta Primăriei Municipiului Pitești este condiționat de folosirea, în prealabil, a dispenserului cu dezinfectant pentru mâini, amplasat la intrarea D, în interior, recomandarea fiind a se evita deplasarea personală la Centrul de Informații pentru Cetățeni, atunci când există opțiunea folosirii serviciilor on-line sau telefonice.

Piteștenii pot trimite solicitări sau sesizări, fie la adresa de e-mail a instituției primaria@primariapitesti.ro, fie telefonic, în cadrul biroului CIC existând telefonul cetățeanului 0248 984.

De asemenea, programul cu publicul al compartimentelor și direcțiilor din cadrul Primăriei Pitești se va modifica, în perioada 11.03. – 31.03.2020, fiind redus doar la situațiile urgente, care nu pot fi rezolvate prin alte mijloace de comunicare (on-line sau telefonic).

Programul de audiențe a fost suspendat pentru această perioadă, situațiile speciale urmând a fi soluționate conform legislației în vigoare.

În scopul evitării aglomerării la ghișee, Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești permite accesul publicului numai în spațiile special rezervate, reamintind cetățenilor faptul că informațiile necesare obținerii actelor eliberate de Direcția pentru Evidența Persoanelor pot fi accesate on-line pe site-ul www.primariapitesti.ro și site-ul www.e-ep.ro”.

sursa info şi foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here