La omu’ sărac nici boii nu trag: FC Argeş a pierdut la Sfântu-Gheorghe dintr-un penalty inventat de arbitru

Date:

Share post:

După ce că FC Argeş stă prost spre foarte prost din punct de vedere al valorii lotului, îşi mai vâră şi arbitrii coada câteodată. Cam asta a păţit Argeşul ieri, la Sfântu-Gheorghe, în meciul pierdut, scor 0-1, în faţa gazdelor de la Sepsi.

Ca să fin oneşti, trebuie spus că meciul a fost dominat de gazde şi că acestea ar fi meritat să câştige, judecând după aspectul jocului.

Datele statistice ale meciului sunt în favoarea lui Sepsi: posesie 69%-31%, ocazii de gol 11-4, şuturi la poartă 11-4, ca să menţionăm doar trei indicatori.

Cu toate acestea, Argeşul ar fi putut obţine un punct dacă arbitrul Horia Mladinovici, din Bucureşti, ar fi arbitrat corect.

Au fost mai multe decizii ale centralului care au ajutat echipa gazdă, culminând cu penalty-ul din minutul 57, acordat absolut gratuit şi transformat de Fulop cel mare (Istvan).

A fost vorba, fără niciun dubiu, de o viciere crasă de rezultat. Lucru confirmat, de altfel, de mai mulţi foşti arbitri de valoare (Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu, de exemplu), care au spus că arbitrul Mladinovici a greşit grav în favoarea lui Sepsi.

Revenind la acest arbitru Mladinovici: el face parte din categoria din care fac parte cei mai mulţi arbitri de fotbal din prima ligă de la noi. Aceea a promovaţilor pe pile, nu pe valoare, şi care fac praf constant meciuri, pentru că nu se pricep. N-au valoare.

Palmaresul „infracţional” al acestui arbitru e mai mult decât bogat, FC Argeş nefiind prima echipă care pierde din cauză că acest domn n-ar fi trebuit niciodată să ajungă să „fluiere” mai sus de liga a V-a sau a IV-a.

CS Mioveni a păţit-o, spre exemplu, acum un an, la Arad, unde a scos numai un 1-1 cu UTA, pentru că dl Mladinovici n-a văzut un fault clar în careu asupra lui Balint, deşi se afla aproape de fază.

N-a vrut să dea penalty şi cu asta basta.

Revenind la meciul Argeşului de la Sfântu-Gheorghe, concluzia noastră este că, cu lotul actual şi cu arbitri ca acest Mladinovici, retrogradare scrie pe noi, fără drept de apel.

sursa foto: Facebook/Sepsiszentgyorgy OSK

Vizite3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...