Un „întreprinzător” din Piteşti, care deţine şi o casă la ţară, la Oarja, a fost prins de poliţiştii de la Crimă Organizată din Piteşti cu cultura de cannabis în ogradă. Mai precis, într-o seră amenajată în grădina casei de la ţară.

Alaltăieri, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori de la DIICOT Pitești, au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele respectivului, pentru că aveau indicii clare despre ce cultiva omul în sera respectivă.

„În urma perchezițiilor efectuate în localitățile Pitești și Oarja, la locuințele bărbatului, au fost descoperite mai multe plante de cannabis, fragmente de substanță vegetală, precum și instalații artizanale de creștere a plantelor, instrumente de prelucrare și de cântărire.

Sera în care omul cultiva cannabis

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna martie a.c. până în prezent, acesta ar fi comercializat cannabis în județ.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Argeş. Magistratul a dispus arestarea preventivă a „întreprinzătorului” pentru 30 de zile.

Nu este primul astfel de caz, în care, la ţară, la adăpost de aglomeraţia citadină, unii mai cultivă şi altceva în afară de ceapă, usturoi, roşii sau ardei. În septembrie acum doi ani, un tânăr din Nucşoara a fost depistat având acasă şi cannabis, pe lângă zarzavaturile tradiţionale.

sursa foto: DIICOT/Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here