La numai o zi după ce membrii săi l-au condus pe ultimul drum pe colegul lor Alexandru Mihai Stan, din Câmpulung, care a murit după un accident stupid pe bulevardul IC Brătianu din oraş (a lovit cu roata o gură de canal şi a căzut cu motorul), comunitatea motocicliştilor din Muscel şi din Argeş a mai primit o veste proastă, în această seară.

Un alt coleg de-al lor, care participase la înhumarea lui Alexandru, de la Boteni, a fost implicat într-un accident grav pe raza localităţii Poienarii de Muscel. În circumstanţe pe care agenţii de la Poliţia Rutieră din Câmpulung încearcă acum să le elucideze, motociclistul a intrat în coliziune cu o maşină Ford.

Motocicleta a intrat în coliziune cu autoturismul

În urma impactului, motociclistul a fost rănit destul de serios. Apoi, motocicleta a lovit un trecător, un bătrân care a avut ghinionul să se afle într-un loc nepotrivit în acea clipă.

Echipaje de prim ajutor au oferit îngrijiri bătrânului, care are câteva răni superficiale la cap. Motociclistul, în schimb, a fost transportat la Spitalul Municipal din Câmpulung. Nu avem încă informaţii oficiale despre cât de gravă este starea sa, însă, în momentul preluării sale de către echipajul medical, se afla în stare de înconştienţă, după cum ne-a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Un echipaj SMURD de la detaşamentul ISU din Câmpulung a intervenit în sprijinul răniţilor

Actualizare – Destine tragice pe două roţi: tatăl tânărului motociclist implicat în accidentul de la Poienarii de Muscel, din această seară, a fost el însuşi motociclist. A murit anul trecut, într-un accident moto, petrecut pe varianta de ocolire a Câmpulungului.

Actualizare – Rezultatele primelor cercetări ale Poliţiei din Câmpulung sunt încă neconcludente în ce priveşte cauzele producerii accidentului.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Poienarii de Muscel, care conducea o motocicletă pe DJ 738, pe raza localității de domiciliu, din direcția sat Poienari spre sat Jugur, în condiții care vor fi stabilite in urma cercetărilor, a lovit un bărbat de 68 de ani, din aceeași localitate, care însoțea o turmă de animale ce se deplasa pe drumul public.

În urma impactului cu pietonilor, motociclistul a căzut, fiind proiectat într-un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului a rezultat rănirea motociclistului și a însoțitorul turmei de animale, care au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Ştire în curs de actualizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here