La noapte începe Marea (Re)asfaltare a bulevardului IC Brătianu din Piteşti

Date:

Share post:

La noapte, începând cu ora 22, Primăria din Piteşti va da startul unei ample operaţiuni de (re)asflatare a uneia dintre arterele centrale ale oraşului, bulevardul IC Brătianu (fost 1 Mai).

„Primăria Municipiului Pitești demarează, astăzi, lucrările în cadrul contractului Reabilitare Bd. I.C. Brătianu – strada Maior Gh. Șonțu, între str. Maternității și str. Târgul din Vale, prima acțiune în acest sens fiind cea de frezare și, implicit, de asfaltare a carosabilului, care se va face pe tronsoane”, informat municipalitatea, printr-un comunicat de presă.

„Lucrările de frezare, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Târgul din Vale și pasajul Magnolia, se vor executa începând din această seară, ora 22, programul de noapte fiind determinat de traficul foarte aglomerat pe această arteră de circulație în timpul zilei, în baza avizului emis de către Poliția Rutieră.

Întreaga suprafață a părții carosabile se va freza  pe o adâncime cuprinsă între 3-6 cm (grosime medie de 5 cm). Frezarea va ține cont de viitoarele cote ale străzii, astfel încât apele pluviale să fie orientate către sistemele  de colectare și evacuare – guri de scurgere – racordate la canalizarea pluvială din zonă.

Principalele lucrări care se vor executa în cadrul acestui contract sunt:

  • Lucrări pe zona părții carosabile existente (frezare și asfaltare);
  • Refacerea structurii rutiere degradate;
  • Refacere trotuare și alei pietonale;
  • Amenajare corespunzătoare a intersecțiilor cu alte drumuri laterale.

Operatorul economic care execută lucrările de reabilitare este SC Comesad Drumuri SRL (una dintre firmele din grupul Comesad, controlat de omul de afaceri Virgil Dumitru şi familia sa – n.r.), contractul având o valoare de 2.954.435,31lei inclusiv TVA, cu termen de finalizare a lucrărilor în 01.06.2021.

Ne cerem scuze pentru disconfortul produs de execuția lucrărilor anunțate și rugăm participanții la trafic să circule cu atenție în zonă, pe parcursul derulării acțiunii de reabilitare a bulevardului, pentru evitarea oricărui incident”, a mai transmis Primăria din Piteşti.

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...

Maşină răsturnată la Priboieni

Pompierii argeşeni au fost solicitaţi, în această seară, să...

(VIDEO) Accident grav la Drăganu. O persoană a murit, alte trei în stare gravă

În urmă cu puţin timp, un grav accident rutier...

Totul despre turneele de sloturi online

Sloturile sunt una dintre principalele opțiuni de divertisment din...

Ce vor suporterii lui FC Argeş de la conducerea clubului

La recenta întâlnire dintre conducerea clubului FC Argeş cu...