La noapte continuă dezinsecţia pe străzile Piteştiului

Date:

Share post:

„În această seară, începând cu orele 22, va avea loc a doua etapă a acțiunii de dezinsecție, cu mijloace mecanizate, pentru acoperirea întregului perimetru al municipiului. În intervalul orar 22 – 5, mașinile dotate cu tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, vor circula pe traseul stabilit anterior, după cum urmează:
• Tun cu pulverizare de până la 50 de metri – pe toate bulevardele și străzile principale, astfel:
– zona Coremi, Bd. Petrochimiștilor, Bănănăi, Prundu Mic, Basarabiei, Războieni, Turcești, zona piață Războieni, Nicolae Dobrin, Exercițiu, Craiovei, Banat, Trivale (Calea Drăgășani, Libertății, toată zona până la limita cu Moșoaia), Bd. I. C. Brătianu, Bd. Republicii, Bd. N. Bălcescu, Găvana (bulevard și străzi principale), Ion Minulescu, Carol Davila, Parc Trivale (cu intrare de la Palatul Copiilor, zona Grotă, parcul integral, ieșire către Cornul Vânătorului), Bd. Libertății – Trivale.
• Tun pulverizare 30 m – toate parcurile, inclusiv locurile de joacă, astfel:
– Prundu, Tineretului (Craiovei), Războieni, Frasinului și Făget (Trivale), Lumina, Expo Parc, Lunca Argeșului, Ștrand.
• Tun – stropitoare: pe străzile secundare (unde se poate intra cu utilajul, nu pe alei înguste), printre blocuri, în toate cartierele.
Mâine dimineață, de la ora 05:00, echipele pedestre vor acționa în grupe de câte 10 lucrători dotați cu atomizoare, intrând pe aleile și spațiile înguste din zonele de blocuri, la această a treia trecere fiind vizate următoarele cartiere: Prundu, Tudor Vladimirescu, Popa Șapcă, zona Centru, Exercițiu, Craiovei și Gheorghe Doja.
Pulverizarea insecticidului folosit atât pe spațiile verzi și pe arbori, cât și pe suprafața asfaltată sau pe clădiri, potențează efectul celor trei substanțe active conținute de produs, acestea acționând atât prin contactul cu suprafețele tratate, cât și prin ingestie.
Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.
De asemenea, joi, 6 august, începând cu orele 22:00, până vineri, orele 07:00, acțiunea va fi reluată”, a informat Primăria Piteşti.

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...