,,Bună seara! Cu stimă, cu respect și cu emoție îndrăznesc să vă salut! Vă admir, atât pe dumneavoastră cât și meseria pe care o prestați!..” și-a inceput Adina Petrian mesajul postat pe site-ul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne.

Așa își începea Adina Petrian, o tânără de numai 16 ani, mesajul postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne.

Elevă a unui liceu din Pitești și dornică să urmeze o carieră în structurile Poliției Române, Adina scria cu emoție despre cât de mult apreciază meseria de polițist și despre cum, în inima și mintea ei, cel mai frumos cadou pe care îl poate primi la aniversare este să poată fi ,,polițist pentru o zi”.

Mesajul ei nu a fost trecut cu vederea. Astăzi, 28 noiembrie, într-o zi în care ,,ninge ca în ziua în care s-a născut” Adina împlinește 17 ani.

Alături de sora ei și de cea mai bună prietenă, dar și cu ,,complicitatea” părinților și a cadrelor didactice, noi, cei pe care îi apreciază, i-am urat ,,La mulți ani!”.

Am fost la ea la școală și i-am facut o surpriză. Am invitat-o alături de noi, în stradă, să înțeleagă mai bine ce presupune această meserie. A fost felicitată de conducerea Inspectoratului și a petrecut ore bune în compania polițiștilor Serviciului Criminalistic, care i-au arătat că până la urmă nu există infracțiunea perfectă.

Îi urăm Adinei spor la învățat și succes la examenele de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne!

Textul de mai sus ni l-a expediat biroul de presă al Poliţiei Argeş. Nu putem decât să alăturăm urările noastre celor ale poliţiştilor argeşeni pentru Adina şi colegii ei de generaţie care vor să urmeze o carieră în uniforma Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here