În această dimineață, pompierii, acești oameni buni la toate, salvatori de vocație și profesie, au suferit prima pierdere în lupta cu coronavirusul. Plutonierul adjutant Viorel Dîmboi, de la ISU Constanța, a murit pe un pat al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. Redăm aici mesajul camarazilor săi de la ISU Argeș:

„Durerea acestei pierderi cu greu poate fi stăpânită, însă tăria și forța pentru a merge înainte trebuie să existe în fiecare dintre noi.

Niciodată nu suntem pregătiti să pierdem oameni dragi, colegi de echipă, iar în momente limită ridici privirea la Cer și te rogi, așteptând o minune.

Pompierii salvatori sunt oameni și ei. Mereu determinați și devotati crezului lor, poartă pe umeri responsabilitatea fiecărei misiuni și a vieții celor care sunt în primejdie.

Curajoși, se călesc în multele intervenții și nu se dau bătuți. Din convingere, se susțin reciproc și se îmbărbateaza pentru ca siguranța celor aflați în dificultate să fie cea care învinge.

Gândurile noastre se îndreapta și spre familia lui. Să le dea Dumnezeu putere pentru a depăși aceste momente extrem de dificile! Sa le dea nădejde, să le mângâie lacrimile și sufletele îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească și să-l așeze între drepții Săi!

Drum lin!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here