„S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate, începe a doua etapă a acțiunilor de dezinfecție la nivelul orașului Mioveni”, a informat azi municipalitatea, prin vocea primarului Ion Georgescu.

„Începând de luni vor fi reluate acțiunile de dezinfecție a scărilor de bloc și a aleilor de acces, precum și a trotuarelor pietonale, urmând să se desfășoare pe parcursul întregii săptâmâni după un program bine stabilit, care va fi anunțat ulterior.

Pe scările blocurilor se utilizează atomizoare cu acumulator, pentru a nu crea zgomot intens și disconfort cetățenilor, în timp ce atomizoarele cu motor vor fi folosite la exterior.

Facem această precizare deoarece la intervenția anterioară, lipsa zgomotului atomizoarelor cu acumulator a creat senzația unor cetățeni că pe anumite scări de bloc nu s-a intervenit.

În vederea acestui aspect, echipa responsabilă de dezinfecție va lua legătura cu câte un locatar de la fiecare scară de bloc pentru a-l informa cu privire la desfășurarea acțiunii de dezinfecție ce urmează să se efectueze.

Vă reamintim că substanțele utilizate pentru dezinfecție nu sunt toxice.
De asemenea, până la terminarea stării de urgență, dispenserele montate pe fiecare scară de bloc, se vor alimenta cu gel dezinfectant.

Operațiunile de dezinfecție vor viza și cartierele orașului și străzile din zona caselor din Mioveni”, a mai informat primarul Georgescu.

sursă foto: facebook.com/Georgescu Ion

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here