„Odată cu reluarea activității Uzinei de Automobile Dacia, pentru a crește gradul de siguranță și a reduce la minimum riscul potențialelor infecții cu virusul COVID-19, joi, 30 aprilie, vor demara ample acțiuni de dezifecție la principale căi de acces către uzina Dacia”, a anunţat azi municipalitatea.

Menţionăm că zilele trecute a fost deja reluată, parţial, activitatea, pe bază de voluntariat, iar după weekendul de 1 Mai, se va lucra la întreaga capacitate.

„Acțiunile se vor derula de la zona Părăști spre poarta 8, respectiv, zona ICSITA și treptele de acces în zonă, parcarea auto de la poarta 8, aleile din zona blocului T14 până la poarta 3, zona străzii Valea Neagră, aleile pietonale spre Liceul Tehnologic Contrucții de Mașini și poarta 2 a Uzinei Dacia precum și alte căi de acces.

Începând de luni, 4 mai, vor fi reluate acțiunile de dezinfecție a scărilor de bloc și a aleilor de acces, precum și a trotuarelor pietonale, urmând să se desfășoare pe parcursul întregii săptâmâni după un program bine stabilit, care va fi anunțat ulterior”, a mai anunţat Primăria din Mioveni.

sursa foto: Primăria Mioveni/Ion Georgescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here