„Ca urmare a cantităților mari de apă rezultate în urma ploii abundente din această după-amiază, în unele zone ale orașului, torenții formați pe dealuri au antrenat aluviuni care au blocat unele grilaje ale canalizării.

Totodată volumul mare de precipitații, de peste 50-60 l/mp a făcut ca în unele zone canalizarea să nu poată prelua debitul ridicat de apă, fapt care a condus la inundarea câtorva parcări și străzi din oraș.
La acest moment situația este sub control, în mare parte apa s-a retras de pe stradă, iar echipele din cadrul S.Ed.C. Mioveni intervin pentru decolmatarea canalelor blocate, în același timp răspunzând tuturor solicitărilor venite din partea cetățenilor.


Situația generală putea fi mult mai complexă, însă mulțumită acțiunilor desfășurate în ultimele zile de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mioveni, prin curățarea acostamentelor, decolmatarea șanțurilor, rigolelor și canalelor pluviale din cartierele orașului, pagubele ploii din această zi sunt minime, rezumându-se doar la inundarea câtorva gospodării și grădini”, a comunicat primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

sursă foto: facebook.com/iongeorgescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here