La Ministerul Transporturilor s-a trezit Cucul: „Nu se poate face treabă cu amante şi nepoţi”

Date:

Share post:

„Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acţionarilor….Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poţi să generezi plusvaloare şi o valoare adăugată”.

Trecând peste pleonasmul crunt (plusvaloare e totuna cu valoare adăugată), trebuie să spunem că frazele de mai sus au ieşit, ieri, din gura ministrului Transporturilor, dl Răzvan Cuc.

Ministrul Cuc a descoperit că ministerul pe care îl conduce (şi companiile acestuia) şi în cadrul căruia a mai lucrat, în total vreo trei ani, e înţesat de „pile, amante, nepoate”.

Nu ne spune nimic din ceea ce nu ştie întrega ţară.

Întrebarea e de ce i-au trebuit atâţia ani ca să afle ceea ce ştie toată lumea.

În plus, însuşi dl Cuc se încadrează în categoria incompetenţilor cocoţaţi în funcţii înalte fără să fi făcut nicio şcoală serioasă (să ne fie iertat, dar nu credem că universităţi gen Hyperion intră în categoria asta), fără să fi dat niciun examen serios în toată viaţa sa şi fără să fi făcut nimic în viaţă care să-l recomande să fie ditamai ministrul.

Tocmai din aceste considerente, fostul premier Mihai Tudose l-a dat afară din Guvern, înainte să fie recuperat de PSD şi reinstalat ministru.

„Domnul Cuc…a fost un exemplu, pentru mine, despre cum poți să fii ministru și să nu faci nimic. Nimic bun. M-am săturat să îi tot spun fă asta și asta, că nu se mai poate…omul nu are habar, ce să mai…definiția idioțeniei este să faci același lucru și să te aștepți la rezultate diferite”, spunea fostul premier Tudose despre ministrul Cuc.

De la aceşti oameni aşteptăm noi să facă autostrăzi, căi ferate etc.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular