„În această dimineaţă, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia, pe raza localităților Merișani și Băiculești din judeţul Argeş.

Acţiunea s-a desfăşurat în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică…”, a informat biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate trei imobile pe raza comunei Merișani care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică, fapt pentru care reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate, iar jandarmii au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform Codului de Procedură Penală…

… Au rezultat trei dosare care au fost înaintate organelor de Poliţie în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi branşarea ilegală la reţeaua de energie electrică.

Aceste acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare, și amintim că în urmă cu puțin timp acest gen de acțiune s-a desfășurat tot pe raza comunelor Merișani și Băiculești unde au fost descoperite mai multe imobile racordate ilegal”, mai informează Jandarmeria Argeş.

Dincolo de comunicatul de presă citat, remarcăm că, ori de câte ori Jandarmeria face câte o razie în zonele respective, tot se mai identifică inşi care fură curent, branşându-se ilegal la reţea.

Poate că ar trebui identificaţi pedepsiţi şi cei care-i ajută pe hoţii de curent să se branşeze la reţea. Altminteri, se va fura şi în continuare curent, la fel cum se fură de ani de zile.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here