La Liceul Tehnologic Dacia din Piteşti, cuţitul face parte dintre rechizitele şcolare

Date:

Share post:

Alertaţi telefonic despre faptul că în curtea Liceului Tehnologic Dacia din Piteşti, nişte puştani au provocat scandal, jandarmii sosiţi ieri la unitatea de învăţământ au avut parte de o descoperire cu care nu se confruntă prea des.

„După ce au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat trei tineri care, la vederea oamenilor legii au încercat să părăsească zona. Aceștia au legitimat tinerii și i-au supus unui control corporal sumar.

În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuțit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri (foto jos).

Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Deținere de obiecte interzise”, cercetările fiind preluate de către polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție.

Având în vedere că săptămâna trecută a fost depistată aceeași faptă tot la această instituție de învățământ, conducerea Jandarmeriei Argeș a dispus, ca patrulele aflate în serviciu să efectueze treceri mai dese și staționări pe o perioadă mai mare de timp, pentru a preîntâmpina apariția altor situații de acest tip”, a transmis azi biroul de presă al Jandarmeriei.

Cu numai patru zile în urmă, jandarmii confiscaseră de la o tânără de numai 16 ani – e drept, nu era elevă a liceului – care-şi făcea de lucru prin curtea şcolii, două pumnale şi un box, arme albe foarte periculoase.

Juna în cauză a refuzat să explice oamenilor legii de unde are armele şi ce căuta cu ele în curtea liceului Dacia.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular