Parcul Strand ar trebui să fie una dintre emblemele orașului. Ar trebui, dar nu este asa,
din moment ce este desconsiderat chiar de către „edilii” urbei noastre.
„Gândirea” economică a autorităţilor locale a produs un contract de închiriere prin care poarta principală este străjuită de două mizerii metalice.
Atât pot incompatibillul (încă) primar Cornel Ionică şi „onor” Consiliul Local. Degeaba s-a făcut renovarea Ştrandului, dacă chiar la intrare privirea ne este bombardată de asemenea grozăvie. Este mai mult decât ruşinos felul în care înţeleg ai noştri aleşi termenul de urbanistică.
Recent, consilierul local Cristian Gentea (PSD Piteşti), oripilat el însuşi de scandalul de la vârful PSD-ului, se declara dispus să meargă peste Dragnea, să-i ceară socoteală.
Cristinele, până la Dragnea, încearcă matale cu ceilalţi colegi de partid, cu care stăpâniţi Consiliul Local Piteşti, să emiteţi hotărâri care să nu mai îngăduie porcării precum în exemplul de mai sus.
Noi, bieţii locuitori, ne-am bucura nespus dacă gunoiul din faţa Ştrandului ar dispărea, printr-o simplă reziliere a contractului de închiriere.
Pentru a onora cum se cuvine un loc de recreere cu o istorie de 84 de ani, nu trebuie să plantezi magherniţe pentru „comerţ” cu ace, brice si carice.
Dan N.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here