La FC Argeş, plecări peste plecări. Ultimul pe listă, Andreias Calcan

Date:

Share post:

Clubul FC Argeş şi fotbalistul Andreias Calcan au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, a informat azi clubul alb-violet.

Plecarea lui Calcan se alătură altor aproximativ 15 plecări de la echipă (fie contracte reziliate, fie expirate fără a mai fi reînnoite), despre care am informat zilele trecute.

Lotul lui FC Argeş, în acest moment, constă, în linii mari, în portarii Straton şi Micle, jucătorii de câmp Tofan, Turda, Şerban, tinerii Pîrvu şi Moisie, plus alţi câţiva copii reveniţi din ligile inferioare unde au fost împrumutaţi (Bucur, Covaci etc).

Andreias Calcan a fost adus la FC Argeş în iunie anul trecut (foto sus, la semnarea contractului), de la Mezőkövesdi Sport Egyesület din Ungaria. A început fotbalul la Şcoala de Fotbal Ardealul din Cluj-Napoca, de unde a trecut la Universitatea din localitate.

A mai jucat în carieră în Olanda, la echipe cum ar fi Willem II Tilburg, Almere City sau FC Dordrecht, unde a prins meciuri în primele două ligi ale ţării, dar şi la Viitorul şi la 2-3 echipe din prima ligă din Ungaria.

La FC Argeş, lui Andreias Calcan, fost internaţional de juniori, i s-a încredinţat tricoul cu numărul 10, dar nu s-a ridicat deloc la înălţimea aşteptărilor. Din câte am aflat, jucătorul ar avea o ofertă de la o echipă din prima ligă.

sursa foto: FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Deșeurile de ambalaj: ce sancțiuni riscă firmele care nu respectă legislația și cum pot fi evitate

Firmele românești trebuie să respecte destul de multe legi...

Daniel Stanciu, în iulie 2022: „Vreau să ducem acest club la un alt nivel!” Felicitări, l-aţi dus

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeş, declara...