Mâine, FC Argeş va primi vizita echipei Pandurii din Târgu Jiu. Meciul se va disputa la ora 17,30 pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

„Este ultima etapă şi cred că vor fi condiţii de joc cât se poate de bune. De-asta a ales şi echipa din prima ligă (FCSB – n.r.) să joace la Piteşti, pentru că avem un teren foarte bun. Rezultatele obţinute (în ultimele jocuri – n.r.) nu au fost pe măsura aşteptărilor noastre, ele nu reflectă valoarea echipei FC Argeş. Terenurile ne-au dezavantajat. Să revenim la jocul pe care-l vom susţine mâine, cu Pandurii Târgu Jiu, o echipă bună.

Ne propunem să facem un joc pragmatic, să nu uităm că am obţinut rezultate pozitive cu aproape toate echipele din fruntea clasamentului. Întâlnim o echipă ce a început campionatul foarte bine, o formaţie cu câteva individualităţi care au făcut diferenţa; asta nu înseamnă că nu putem să ne trecem în cont cele trei puncte puse în joc.

Ar fi păcat să nu încheiem această parte a sezonului cu o victorie, am încredere deplină în băieţii noştri”, a declarat antrenorul alb-violeţilor, Emil Săndoi.

Vasile Buhăescu
Vasile Buhăescu

Vasile Buhăescu: „Va fi un meci greu, aşa cum au fost toate celelalte, chiar dacă au fost meciuri cu echipele din subsol, jocurile au fost extrem de dificile.

Ne dorim să obţinem un nou succes în campionat; în ultimele două partide nu a ieşit deloc bine pentru noi, dar ăsta-i fotbalul.

La Baloteşti şi Snagov au fost meciuri care s-au terminat nefericit pentru noi. Să câştigăm vineri şi să ne apropiem de echipele de pe podium. Sunt patru puncte între noi şi echipa de pe locul al treilea. Vedeţi cum stau lucrurile, dacă pierzi, cobori în clasament, iar dacă învingi, urci în clasament”.

Raul Costin

Raul Costin: „Trebuie să uităm cât mai repede cele două eşecuri.

Să fim puternici şi să demonstrăm că a fost un simplu accident ultimul meci pierdut la scor nemeritat, 0-4 cu CS Baloteşti.

Scorul nu reflectă nimic din ce s-a petrecut pe teren, am jucat pe un gazon foarte greu, cu multe gropi, îngheţat.

Ne propunem ca în ultimul meci să terminăm victorioşi pentru a ne apropia de podium. Şi să nu uităm că doar ultima impresie contează”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here