La FC Argeş nimic nu e cum ar trebui să fie. Antrenorul Eugen Neagoe a răcit brusc înainte de conferinţa de presă de azi

Date:

Share post:

La FC Argeş, apele rămân în continuare tulburi. Sau, altfel spus, la clubul alb-violet situaţia e albastră.

Azi a avut loc conferinţa de presă de dinaintea meciului cu CSM Reşiţa, din ultima etapă a sezonului regulat. Fusese anunţată participarea antrenorului Eugen Neagoe.

„Antrenorul principal Eugen Neagoe nu a putut veni la conferință din cauza unor probleme medicale de ultim moment și a fost înlocuit de antrenorul secund Paul Ciobanu”, a transmis clubul chiar azi. Pesemne, dl Neagoe s-a îmbolnăvit subit, după tratativele – eşuate – privind plecarea sa la Petrolul.

CITIŢI ŞI: Scandal monstru la FC Argeş: Eugen Neagoe, ofertat de Petrolul. Viorel Tudose ameninţă cu retragerea sprijinului financiar

Despre telenovela Eugen Neagoe la Petrolul

Din informaţiile noastre, au avut loc (cel puţin) două runde de discuţii. Antrenorul Eugen Neagoe ar dori să accepte oferta celor de la Petrolul Ploieşti. Are, însă, o clauză de reziliere a contractului de 120.000 de euro, după unele surse, respectiv 200.000 de euro, după altele. Clauză pe care ambele părţi s-au obligat s-o achite celeilalte, în cazul unei rezilieri unilaterale.

Clubul FC Argeş a fost tentat, acum ceva vreme, să rezilieze contractul cu dl Neagoe. Acesta şi-ar fi cerut, însă, banii stipulaţi în contract, înainte de a pleca. A rămas la Piteşti, cu rezultatele ştiute.

Acum, că antrenorul ar dori să plece, clubul FC Argeş (în speţă, Viorel Tudose, cel care l-a adus pe Eugen Neagoe la Piteşti) a cerut, la fel, banii prevăzuţi în contract, ca să-l lase să plece. N-a plecat nici de data asta. Sau nu încă.

Aşa că lucrurile rămân în coadă de peşte. La meciul cu CSM Reşiţa, secundul Paul Ciobanu (foto) a dat asigurări că pe bancă va sta Eugen Neagoe. De parcă ar mai conta cine stă pe bancă.

Despre meciul cu CSM Reşiţa

„Aș vrea să prezint scuzele lui Mister față de absența motivată, din cauza unei ușoare răceli. Datorită faptului că vremea este nefavorabilă afară, a dorit să rămână acasă până la ora antrenamentului… Pentru a nu agrava situația. Dar mâine va fi prezent pe bancă și va conduce echipa”, a declarat, vizibil stânjenit, secundul Paul Ciobanu.

Puteţi urmări aici înregistrarea integrală a conferinţei de presă de azi.

Pentru cine n-a priceput, Mister e antrenorul Eugen Neagoe. Oricine stă pe bancă e Mister în fotbalul de azi. Dacă mai antrena, şi lui Marin Barbu, zis Magiun, i s-ar fi spus tot Mister, nu Magiun.

Revenind la meci, dl Ciobanu a încercat să explice, cam poticnit, că băieţii s-au pregătit cu tragere de inimă.

CITIŢI ŞI: Mesaj de la un „vultur” din Germania, înainte de FC Argeş-CSM Reşiţa: „Treziţi-vă, că vă paşte Liga 3! Arătaţi că sunteţi bărbaţi, nu paiaţe!”

„Am pregătit cu seriozitate toată săptămâna acest joc. Am încercat să remediem situațiile mai puțin bune, pe care le-am făcut (?-n.r.) în precedentul meci, de la Hunedoara… Acele greșeli care, practic, în anumite momente ale jocului ne-au fost defavorabile.

Și dacă facem istoria jocurilor disputate de la meciul cu Slatina, practic în toate jocurile pe care le-am pierdut am făcut o greșeală care ne apasă la toate jocurile… Mă refer la fazele fixe, cornere, lovituri libere. Am avut discuții, împreună cu Mister, colective, individuale cu toți jucătorii, am încercăm să remediem”… şi tot aşa, bla bla bla.

Pe scurt spus: e jale din toate punctele de vedere. Cum n-a mai fost niciodată la FC Argeş Piteşti.

sursa foto: captură video FC Argeş TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Trolere pentru copii – cea mai frumoasă aventură începe atunci când copiii au propriile bagaje

Calatoriile inseamna aventuri, iar pentru copii, fiecare calatorie este...

Carambol cu patru maşini în comuna Moșoaia. Fetiţă de 6 ani rănită în zona feţei

În urmă cu puţin timp, pompierii argeşeni au fost...

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2,...

Top 6 activități eficiente pentru copiii cu autism 

Ai un copil cu autism și vrei să afli...

Bogdan Angelin David, fost șef al PNL Câmpulung, a trecut la PSD

Bogdan Angelin David, fost președinte al PNL Câmpulung, a...

Tânărul Dragoș Predescu (PNL), numit aseară prefect al județului Argeș

Tânărul Dragoș Predescu (PNL) a fost numit aseară prefect...