La FC Argeş, curăţenie pe repede înainte: au plecat Adrian Scarlatache, Denis Bujor şi Cristian Balgiu

Date:

Share post:

FC Argeş s-a despărţit de trei jucători, în interval de nici 24 de ore. Adrian Scarlatache, Denis Bujor şi Cristian Balgiu au fost cedaţi altor echipe.

Aseară, FC Argeş a anunţat oficial rezilierea amiabilă a contractelor cu Adrian Scarlatache şi Denis Bujor. În această dimineaţă a fost anunţată şi plecarea lui Cristian Balgiu.

Denis Bujor (19 ani) a jucat foarte puţin la FC Argeş. La fel şi mai experimentatul Cristian Balgiu (29 de ani). Prin urmare, cedarea lor la Unirea Slobozia (Liga 2), respectiv ACS Mediaş (Liga 3) era, pe undeva, firească. A surprins doar nivelul la care s-a dus să joace Balgiu. Când ai în CV echipe ca ASA Târgu-Mureş, Concordia sau U Cluj-Napoca, să ajungi în Liga 3…

CITIŢI ŞI: Adrian Scarlatache: „FC Argeş nu are ce căuta în Liga 2. N-am jucat niciodată în Liga 2 şi nici nu vreau să joc decât acest sezon”

În ce în priveşte pe veteranul Adrian Scarlatache (foto), lucrurile stau un pic altfel. La 37 de ani ai săi, Scarlatache mai putea ajuta pe FC Argeş. Fundaş polivalent, experimentat, ştiutor al jocului, cu un palmares bogat, Adrian Scarlatache nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal.

El a ajuns la Concordia Chiajna, echipă aflată în clasament la un singur punct de play-off. Chiajna ţinteşte promovarea. Din punct de vedere al echipei ilfovene, ea s-a întărit cu Scarlatache.

Una peste alta, FC Argeş are soluţii în defensivă. Totuşi, lotul pare puţin subţiat după atâtea plecări şi doar două transferuri mai acătării: Isaac Nortey şi Petrişor Petrescu.

CITIŢI ŞI: Primul transfer serios la FC Argeş, în pauza intersezon: mijlocaşul Petrişor Petrescu, de la Sibiu

sursa foto: arhivă ArgeşulOnline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş l-a legitimat pe Andrei Şerban, ultima dată la Chindia Târgovişte

FC Argeş a anunţat azi oficial legitimarea lui Andrei...