„În cursul zilei de ieri… jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de combatere și prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2 pe raza județului Argeș, în urma cărora au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei”, a comunicat biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

„Pe raza comunei Dobrești, jandarmii argeșeni au depistat faptul că în centrul comunei era organizat un târg, unde mai multe persoane comercializau bunuri diverse.

Având în vedere că activitatea târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor este suspendată, comercianții au fost sancționați cu patru amenzi în valoare de 8.000 de lei și cinci avertismente, iar târgul a fost întrerupt”, au mai informat jandarmii.

De asemenea, jandarmii care efectuau serviciul la sediul formaţiunii de Permise şi Înmatriculări din Piteşti au identificat doi inşi, unul din Sălătrucu şi unul din Merişani, ambii cu treabă prin zonă, deşi trebuia să fie acasă, în carantină, ca urmare a faptului că reveniseră în ţară din ţări cu risc mare de infectare cu Covid-19.

Ambii au fost amendaţi, iar DSP Argeş, informată asupra situaţiei.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here