La ce trebuie să fii atent când cumperi termopane ieftine

Date:

Share post:

Când vine vorba de achiziţionarea unui geam termopan, obiectivul principal este să obţii un produs de calitate la un preţ bun.

Multe companii de termopane oferă produse la preţuri mici, ceea ce poate fi atractiv pe moment, dar, pe termen lung se poate dovedi o investiţie proastă. Mai mult, sunt furnizori care vor apela la diverse tactici pentru a te atrage, dar, în final, vei ajunge să plăteşti mult pentru termopane ieftine şi ineficiente. Pentru a evita o achiziţie de termopane ieftine şi de proastă calitate, uzarea rapidă a produsului şi apariţia necesităţii mult prea devreme a înlocuirii acestuia, ar trebui să ţii cont de câteva lucruri esenţiale.

Află exact pentru ce servicii plăteşti

Preţul pe care îl primeşti de la un furnizor de termopane acoperă mai multe aspecte: fabricarea personalizată a ferestrei, expertiză oferită de furnizor pentru instalarea produsului, măsurători, sondaje, instalare, finisaje şi aplicare vitralii, încuietorile de siguranţă, mânerele şi plasele, garanţii complete pentru produs, etc. Înainte de a face achiziţia, asigură-te că ştii exact pentru ce vei plăti şi de ce produse şi servicii vei beneficia. 

Eficienţa energetică a termopanelor ieftine

a dovedit că termopanele sunt eficiente din punct de vedere energetic, contribuie la reducerea facturilor, sunt ecologice şi au un impact mai mic asupra mediului decât ferestrele obişnuite. Dar nu toate termopanele sunt create la fel. Termopanele ieftine nu vor fi foarte eficiente din punct de vedere energetic şi îţi pot crea probleme mari de întreţinere. 

Trucuri folosite de instalatorii şi furnizorii de termopane

Încep cu oferta cea mai scumpă – Înainte de a-ţi oferi reduceri substanţiale, instalatorii de termopane îţi fac o ofertă la un preţ imens. În acest mod creează cumpărătorilor impresia că fac o afacere bună, când în realitate nu este deloc aşa.

Susţin că ei nu pot oferi reduceri, ci doar managerul – iar managerul va fi de acord imediat. În acest mod se joacă rolul poliţistului bun şi a celui rău, iar managerul câştiga simpatia clientului. 

Oferte pe termen limitat – Pentru a presa clienţii să cumpere rapid, instalatorii şi furnizorii de termopane susţin că reducerile şi ofertele ieftine sunt doar pentru o perioadă limitată de timp.  

Ghid care te poate salva de producătorii incorecţi

Dacă vrei să fii sigur că ai făcut o alegere bună, poţi studia ghidul realizat de Rivo Construct. Acesta a fost special conceput pentru a ajuta cumpărătorii să se ferească de incorectitudinea  producătorilor şi a furnizorilor care încearcă să profite şi se găseşte pe site-ul rivo.ro.

Totodată, oferă informaţii tehnologie valoroase care te vor ajuta să înţelegi de ce plăteşti mai mult pentru un termopan de calitate şi de ce acestea sunt investiţii eficiente pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Muzică și poezie, la Filarmonica Pitești

Vineri, 12 august, de la ora 19, în Sala...

Camion plin cu lemne, confiscat de către jandarmii argeşeni

Ieri, jandarmii montani de la Arefu au confiscat un...

Victor Predescu din Rociu-temerarul care a ajuns pe Everest

La o vârstă la care alţii stau şi îşi...

Crimă şocantă descoperită la Bascov. Bărbat cu probleme psihice care a ucis 5 membri ai familiei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au...

Video: Percheziţie pentru identificarea unei arme

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase...

Campionat internațional de volei la Mioveni

Sala Sporturilor din Mioveni găzduiește, de miercuri, 10 august,...

Accident între un autoturism şi un autocamion la Morăreşti. Cinci victime transportate la spital

Aseară, în jurul orei 19.27, pompierii argeşeni împreună cu...

Balkanik Festival la Grădina Uranus din Bucureşti

Balkanik - World Music Festival, eveniment recunoscut pentru atmosfera...