Ca în fiecare zi, forţele de ordine (Poliţie, Jandarmerie, ISU etc) din Argeş efectuează controale privind respectarea măsurilor de prevenţie a răspândirii coronavirusului (Covid-19) şi a celorlalte reglementări ce decurg din starea de alertă în care se află întreaga ţară.

Unul dintre controalele efectuate de Poliţie în ultimele 24 de ore a fost la un bar din satul Dobrogostea (comuna Bascov) de lângă Piteşti.

Prilej cu care agenţii de Poliţie au constatat că în incintă se aflau opt persoane, cu patru mai multe decât ar fi fost legal să se afle, dată fiind suprafaţa bufetului.

În plus, niciunul dintre cei opt inşi care zăboveau la o cinzeacă sau torturau păcănelele nu purta mască de protecţie, obligatorie altminteri.

„Documentația întocmită cu ocazia verificărilor a fost înaintată către Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea luării măsurilor legale, conform competențelor.

De asemenea, cele opt persoane, care se aflau în interior, nu purtau masca de protecție, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here