Azi, exact în ziua în care se împlinesc 14 ani de la trecerea în nefiinţă a Nicolae Dobrin, cel căruia noi i-am spus Eminescu al fotbalului, FC Argeş va înfrunta, în optimile Cupei României, pe Dinamo, victima preferată a Prinţului din Trivale.

Auspiciile sunt favorabile Argeşului: Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului, are un lot destul de subţire şi încropit în mare grabă şi, de asemenea, rezultatele nu-i ajută pe „câini”.

De cealaltă parte, Argeşul e într-o perioadă fastă, în care n-a mai cunoscut de multişor înfrângerea. Alb-violeţii pornesc, deci, favoriţi în meciul din această seară (ora de start 21), chiar dacă gazdele sunt dinamoviştii. FC Argeş n-a mai ajuns de multă vreme (măcar) în sferturile Cupei României la fotbal, ar cam fi cazul să ajungă sezonul acesta.

Dacă o va face, din sferturi încolo, trofeul e la trei hopuri distanţă. Dobrin s-ar bucura teribil, acolo sus, unde e acum.

Imaginea de sus e de la meciul FC Argeş-Dinamo jucat în mai anul acesta, în campionat (play-out-ul sezonului încheiat în vară), şi câştigat de „câini” cu 2-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here